Een kleine greep uit onze Projecten

2023

Kingfish

Voor Kingfish mochten wij in totaal 6 gebouwen verbinden met glasvezel. Hiervoor hebben wij samen gekozen voor 48-voudige singlemode kabel.

2021

Maasstad

In samenwerking met SPIE zijn we bezig met een nieuw glasvezelnetwerk voor 11 stuks operatiekamers in het Maasstad ziekenhuis te Rotterdam.

2020-2021

Tata Steel

In samenwerking met Verwater Industrial Services heeft OpticalConnect meer dan 150 glasvezel kabels gerealiseerd voor het project CGM23 op het Tata Steel terrein.

2020

Qirion

Bij Qirion hebben wij een aantal onderstations mogen aanpassen op het gebied van glasvezel. Ook zijn de switches vervangen om het netwerk betrouwbaarder en sneller te maken.

2020-2021

DOOR

In samenwerking met DAEL Data & Electro mochten wij het gehele nieuwe DOOR pand in Maasdijk voorzien van data- en glasvezelverbindingen.

2020

Invista

In samenwerking met Croonwolter&dros zijn er 17 stuks Cisco® Catalyst® IW6300 Wi-Fi accespoints op masten geplaatst om het gehele terrein te voorzien van Wi-Fi dekking. 

2021

Rijk Zwaan

In opdracht van Boekestijn Elektrotech hebben we weer een mooi project mogen afronden voor Rijk Zwaan in de Lier. In het verleden heeft OpticalConnect heel de glasvezelbuitenring en binnenring mogen aanleggen op het terrein.

Wilt U een projectaanvraag doen?

Contact