Glasvezel installeren in Zeeland bij Kingfish

In opdracht van Kingfish Zeeland hebben we een nieuw glasvezelnetwerk gerealiseerd aan de mooie Oosterschelde. Hier kweekt Kingfish zijn hoogwaardige zeevis: de Dutch Yellowtail.

Kingfish wilt zich positioneren als marktleider op het gebied van duurzame productie van hoogwaardige vis. Dit doen ze door 100% groene energie te gebruiken, water te besparen en door het beschermen van de biodiversiteit en de bioveiligheid van de omgeving. De leefomstandigheden van de vissen zijn optimaal zodat ze geen antibiotica en vaccins nodig hebben, hierdoor is de vis een groene keuze in de Viswijzer.

Om deze duurzaamheidsdoelen allemaal te behalen is het gebruik van nieuwe technologieën en technieken een must. Wij zijn dan ook trots om de verschillende gebouwen en technische kasten aan te sluiten op een snel en betrouwbaar singlemode glasvezelnetwerk.

Voor Kingfish hebben we een 48-voudige singlemode kabel gebruikt waar er 24 vezels van zijn afgelast. Hierdoor is er in de toekomst nog ruimte om meer vezels bij te lassen. In totaal zijn er 6 gebouwen met elkaar verbonden.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}