Ons team

Eric

Directeur

meer over eric

Randy

Projectleider

meer over randy

Gino

Projectleider

meer over gino

Elton

Glasvezel monteur

meer over elton

Jelle

Glasvezel monteur

meer over jelle

Wessel

Glasvezel monteur

meer over wessel

Timo

Glasvezel monteur

meer over timo

Judith

Administratief medewerker

meer over judith

Judith, het gezicht achter de administratie. Judith heeft in het verleden gewerkt als facturist/secretaresse. Na de geboorte van haar kinderen is ze een tijdje ertussenuit geweest als fulltime moeder. Toen de kinderen oud genoeg waren en ze meer tijd overhield voor haarzelf heeft ze besloten om weer aan de slag te gaan als administratief medewerker/secretaresse. Dit doet ze bij OpticalConnect, in het bedrijf met haar man en twee zonen.
Timo is in eind 2022 bij OpticalConnect komen werken en is onze jongste medewerker. Timo is zeer gedreven en geïnteresseerd in de techniek achter glasvezel. daarbij leert hij snel door de goede vragen die hij stelt. Zijn vrije tijd besteedt hij veel aan het spelen en kijken van voetbal, daarnaast kun je hem vaak vinden in de sportschool.
Wessel is in 2022 in dienst gekomen na een spontane ontmoeting tussen Jelle, Gino en Randy in Hollywood USA. Wessel heeft in zijn vorige baan als elektricien gewerkt en vond data- en glasvezeltechniek altijd interessant. Wessel is sociaal, weet wat hard werken is en houdt van gezelligheid. Door zijn ervaring in de techniek hoopt Wessel snel door te groeien in zijn functie.
Jelle is al vanaf 2017 in dienst bij OpticalConnect. Naast zijn werk is Jelle bezig met de deeltijd opleiding Technicus Telecommunicatie Infra, hij hoopt hiermee als eerste van Nederland een MBO 4 opleiding te halen die gericht is op glasvezel! Voor zijn leeftijd heeft Jelle al veel ervaring opgedaan op uitdagende projecten en is niet te missen binnen het bedrijf. Belangrijke eigenschappen van Jelle zijn sociaal, probleemoplossend en meedenkend. Jelle hoopt binnenkort zijn diploma binnen te hebben en nog vele projecten succesvol af te ronden.
Elton is inmiddels een ervaren glasvezelmonteur geworden die oog heeft voor details. Paar eigenschappen van Elton zijn rustig, oplettend, en behulpzaam. Hij houdt de werknemers van OpticalConnect scherp en vult ze goed aan. Elton is al sinds 2019 in dienst en hoopt in de toekomst een voorbeeld te zijn voor andere monteurs en collega’s in het bedrijf.
Gino, de andere zoon van Eric Beijleveldt. Gino is in 2020 in vaste dienst getreden na het behalen van zijn Bachelor Ondernemerschap & Management. Tijdens zijn studiejaren heeft hij al 5 jaar bij OpticalConnect gewerkt in zijn vakanties en vrije dagen. Gino vind je op kantoor en deels op projecten. Hij houdt van duidelijkheid en van uitdagende projecten.
Randy is de rechterhand van zijn vader. Sinds 2010 in dienst bij OpticalConnect. Door de jaren heen kent hij inmiddels alle ins en outs in het vakgebied. Randy is begonnen als monteur en heeft veel ervaring opgedaan in glasvezel en datacommunicatie. Met zijn HBO Commerciële Economie diploma op zak heeft Randy een mooie basis om het bedrijf te laten groeien samen met zijn collega’s. Randy houdt van resultaat en van mooie, uitdagende projecten.
Als je aan glasvezel denkt, denk je aan Eric Beijleveldt. Eric zit al meer dan 35 jaar in het vak en heeft de intrede van glasvezel nog meegemaakt. De eerste glasvezel installaties die Eric adviseerde, zijn tot op heden nog steeds in gebruik. Met pieken en dalen in zijn ondernemerschap is Eric een ervaren partner geworden en kent hij de markt beter dan wie dan ook. Eric heeft veel relaties en kent veel mensen in de glasvezelindustrie, waarvan hij een groot deel ook heeft opgeleid tot glasvezelspecialist.