De glasvezelspecialisten

Eric Beijleveldt

Directeur

+31 (0) 6 - 42014808


Als je aan glasvezel denkt, denk je aan Eric Beijleveldt. Eric zit al meer dan 25 jaar in het vak en heeft de intrede van glasvezel nog meegemaakt. De eerste glasvezel installaties die Eric adviseerde, zijn tot op heden nog steeds in gebruik. Met pieken en dalen in zijn ondernemerschap is Eric een ervaren partner geworden en kent hij de markt beter dan wie dan ook. Eric heeft veel relaties en kent veel mensen in de glasvezelindustrie, waarvan hij een groot deel ook heeft opgeleid tot glasvezelspecialist.

Haysam

Glasvezelspecialist


Haysam staat altijd voor iedereen klaar en zijn sociale vaardigheden zorgen ervoor dat hij met iedereen goed overweg kan. Haysam is een echte aanpakker en niet bang voor een uitdaging. Zelf vind hij het leuk om leerling monteurs kennis bij te brengen en om ze te leren wat werken is. Daarnaast is Haysam een groot voetbalfan, wat wel eens voor wat discussie zorgt met collega’s… Gelukkig komt het altijd weer goed!

Mahmoud (Moetje)

Glasvezelspecialist


Na het behalen van zijn diploma Logistiek Supervisior kwam Mahmoud in contact met OpticalConnect door zijn neef Haysam. Nadat hij de verhalen van Haysam had aangehoord nam hij contact op met Optical voor een gesprek. Als snel kwam naar voren dat Mahmoud zeer gedreven is en dat hij ervaring wilt op doen in de techniek. Zelf doet hij aan vechtsport, hierbij wilt hij zijn discipline en doorzettingsvermogen gebruiken en doorzetten binnen het bedrijf. Mahmoud is met zijn 19 jaar het “jongste” van het bedrijf en wordt klaargestoomd tot glasvezelspecialist.

Elton

Glasvezelspecialist


Elton is in 2019 bij OpticalConnect in dienst gekomen. Elton is een zij-instromer die veel affiniteit heeft met techniek. Het was voor Elton een logische stap om te kiezen voor de techniek omdat hij met zijn vader altijd al geklust heeft. Het specialisme en het familiegevoel binnen het bedrijf sprak Elton erg aan en heeft hem doen besluiten om te solliciteren. In zijn vrije tijd houdt Elton van muziek draaien en DJ’en

Randy Beijleveldt

Projectleider

+31 (0) 6 - 34743085


Randy is de rechterhand van zijn vader. Met 8 jaar ervaring in het vakgebied kent hij inmiddels alle ins en outs. Randy begon als monteur en heeft veel ervaring opgedaan in glasvezel en datacommunicatie. Met zijn HBO Commerciële Economie diploma op zak heeft Randy de kans om OpticalConnect te helpen op het gebied van marketing en innovatie. Als Randy niet aan het werk is, vind je hem op het voetbalveld of in de sportschool.

Sven

Glasvezelspecialist


Sven is de opvolger van onze glasvezelmonteur Kenneth. Ze zijn allebei op dezelfde dag jarig, dat kan geen toeval zijn. Sven is al 5 jaar in dienst bij OpticalConnect en is dé man op het gebied van glasvezel en het op orde maken van installaties. Sven streeft naar perfectie, waardoor de installaties die hij aflevert er altijd pico bello uitzien. Met de foto’s van zijn werk krijgt Sven altijd duizenden reacties op het internet. Zoek maar eens op #CablePorn, je vindt het vast!

Gino Beijleveldt

Marketing specialist


Gino, de andere zoon van Eric Beijleveldt. Gino zit in zijn laatste jaar van de studie Ondernemerschap & Retailmanagement op de Hogeschool Rotterdam. Naast zijn studie werkt Gino al 5 jaar bij OpticalConnect in zijn vakanties en vrije dagen. Door middel van zijn studie krijgt Gino vaak nieuwe inzichten die direct toepasbaar zijn bij OpticalConnect.

Jelle

Glasvezel Specialist


Jelle is weer terug, hij was al werkzaam vanaf 2017. Hij koos ervoor om in het weekend bij de Pulp in Maassluis te werken. Jelle verveelt zich snel en wilt het liefst klussen of met zijn handen werken. Daar zijn wij blij mee want het is een harde werker met veel technisch inzicht.