De glasvezelspecialisten

Eric Beijleveldt

Directeur

+31 (0) 6 - 42014808


Als je aan glasvezel denkt, denk je aan Eric Beijleveldt. Eric zit al meer dan 25 jaar in het vak en heeft de intrede van glasvezel nog meegemaakt. De eerste glasvezel installaties die Eric adviseerde, zijn tot op heden nog steeds in gebruik. Met pieken en dalen in zijn ondernemerschap is Eric een ervaren partner geworden en kent hij de markt beter dan wie dan ook. Eric heeft veel relaties en kent veel mensen in de glasvezelindustrie, waarvan hij een groot deel ook heeft opgeleid tot glasvezelspecialist.

Jelle

Glasvezel monteur


Jelle is weer terug bij OpticalConnect. Jelle heeft besloten om verder te groeien als glasvezelmonteur, hij heeft daarom gekozen om naast zijn baan de BBL opleiding ‘Technicus Telecommunicatie’ niveau 4 te volgen. Wij zijn erg blij met zijn keuze en kijken uit naar wat de opleiding hem zal bieden.

Gino Beijleveldt

Marketing & Commercieel medewerker


Gino, de andere zoon van Eric Beijleveldt. Gino heeft onlangs zijn Bachelor Ondernemerschap & Retailmanagement mogen ontvangen. Tijdens zijn studiejaren heeft hij al 5 jaar bij OpticalConnect gewerkt in zijn vakanties en vrije dagen. Gino wil het liefst nog verder studeren maar heeft een tussenjaartje genomen om erachter te komen welke richting hij op wil. In dit tussenjaar zal hij het team van OpticalConnect versterken.

Randy Beijleveldt

Projectleider

+31 (0) 6 - 34743085


Randy is de rechterhand van zijn vader. Met 8 jaar ervaring in het vakgebied kent hij inmiddels alle ins en outs. Randy is begonnen als monteur en heeft veel ervaring opgedaan in glasvezel en datacommunicatie. Met zijn HBO Commerciële Economie diploma op zak heeft Randy de kans om OpticalConnect te helpen op het gebied van marketing en innovatie. Als Randy niet aan het werk is, vind je hem op het voetbalveld of in de sportschool.

Elton

Glasvezel monteur


Elton is een zij-instromer die veel affiniteit heeft met techniek. Het was voor Elton een logische stap om te kiezen voor de techniek omdat hij met zijn vader altijd al geklust heeft. Het specialisme en het familiegevoel binnen het bedrijf spraken Elton erg aan en heeft hem doen besluiten om te solliciteren. In zijn vrije tijd houdt Elton ervan om muziek te luisteren en te DJ’en.

Kevin

Glasvezel monteur


Na het afronden van zijn studie heeft Kevin al meer dan vijf jaar technische ervaring op mogen bouwen bij zijn vorige baan. In deze vijf jaar heeft hij zich bezig gehouden met audiovisual, led-schermen, netwerken en systemen, hierbij kwam Kevin ook weleens in aanraking met glasvezel- en data installaties. Glasvezel spreekt hem heel erg aan en hij wil hierdoor bij OpticalConnect aan de slag als glasvezelspecialist.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
We zullen je relevante updates en informatie sturen omtrent de glasvezelbranche en ons bedrijf.