Werken bij OpticalConnect

Word jij onze nieuwe glasvezel/data specialist?

Video afspelen

Je wordt opgeleid tot gecertificeerd glasvezelmonteur. Door praktijkervaring te combineren met kennis en theorie wordt je klaargestoomd om met je collega’s uitdagende projecten uit te voeren.

Als glasvezelmonteur installeer je glasvezelinstallaties voor gebouwen en terreinen. Dit kan worden gedaan in de industrie, paleizen, musea of op een van onze andere projecten. Ook werk je met high-tech apparatuur zoals fusielasmachines en OTDR-meters.

Meer lezen over wat het werk zo leuk maakt? Lees ‘Jaloers op de glasvezelmonteur’

OpticalConnect is een familiebedrijf met een hechte band tussen collega’s. Wij zijn op zoek naar een gezellige, leergierige en sportieve collega met een positieve instelling.

Een technische MBO-4 opleiding, VCA en Rijbewijs B zijn gewenst. Ben jij een harde werker met gevoel voor humor en woon je in de regio Rotterdam? Neem gerust contact met ons op.

OpticalConnect is een familiebedrijf. Het team bestaat uit acht medewerkers en kun je beschrijven als een hechte en relatief jonge groep. Open- en eerlijkheid staat bij ons altijd centraal, zowel voor collega’s als voor klanten.

Op de werkvloer wordt er vaak veel gelachen maar tegelijk ook hard gewerkt. Wil je alvast kennismaken met jouw toekomstige collega’s? Bekijk dan ons team.

Wij bieden een toekomstvaste baan in een groeiende markt. Je wordt binnen OpticalConnect klaargestoomd om een glasvezel- en dataspecialist te worden. Met de huidige ontwikkelingen in de wereld zijn data netwerken niet meer weg te denken. 

Bij OpticalConnect word je niet behandeld als nummertje, het bedrijf is klein en er heerst een vriendschappelijke sfeer.

Direct Solliciteren

Vul hier jouw motivatie en gegevens in, upload jouw CV in de bijlage en wie weet word jij onze nieuwe glasvezel- en dataspecialist.

Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met:

Gino Beijleveldt