Dé specialist op het gebied van glasvezel.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen, meten en repareren van glasvezelnetwerken. Naast deze taken geven wij ook graag advies om het beste uit uw netwerk te halen.

Wij helpen u graag!

Heeft u ons nodig voor het aanleggen van een glasvezelnetwerk, het oplossen van een storing of wilt u professioneel advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Snel en flexibel zakendoen

Met zeven man personeel zijn wij een snelle en betrouwbare partner voor het realiseren van projecten op zowel lange als korte termijn. Door onze korte communicatielijnen en ons snelle handelen kunnen wij betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige service verlenen.

25 jaar ervaring in de branche

In de 25 jaar dat het bedrijf bestaat hebben wij veel specialistische kennis opgedaan. Deze kennis gebruiken wij graag om klanten te helpen en adviseren. De ambitie van OpticalConnect is om een betrouwbaar en probleem- oplossend bedrijf te blijven.

Gecertificeerd en bekwaam personeel

Onze monteurs worden opgeleid en getraind om kabels te leggen, te blazen, om fusie te lassen en OTDR metingen te doen. Door de nieuwste apparatuur kunnen de glasvezelspecialisten hoge kwaliteit installaties maken binnen een kort tijdsbestek.

Het aanleggen, lassen en meten van glasvezel

Het aanleggen van een glasvezelnetwerk kan op veel verschillende manieren. Van gestuurde boringen in combinatie met het blazen van glasvezelkabels in buis tot het aanleggen van multiduct. 

Naast het aanleggen van de kabel kunnen wij met behulp van een fusielasmachine en OTDR-meter de vezels lassen en meten. Daarbij leveren we een meetrapport waarin overzichtelijk te zien is hoe uw netwerk functioneert.

Naast het uitvoeren denken wij graag met u mee welke optie het best aansluit bij uw project.

Storingen oplossen en het onderhouden van netwerken

Problemen met uw netwerk? Door middel van een OTDR meting kan onze monteur direct zien waar het probleem ligt en wat voor acties er moeten worden genomen. Als dit niet genoeg is, kunnen wij uw gehele netwerk inventariseren en eventueel optimaliseren.

OpticalConnect kan als glasvezelspecialist maandelijkse of jaarlijkse controles uitvoeren. Zo bespaart u reparatiekosten en bent u goed op de hoogte van de status van het netwerk binnen uw bedrijf.

Ontvang direct een offerte voor uw opdracht

Heeft u nog vragen?

Eric

Directeur/eigenaar

Randy

Projectleider