Ontdek de kwaliteit van uw netwerk

Wilt u de kwaliteit van uw huidige netwerk laten meten? Dat kan met onze FiberCheck. Tijdens een uitgebreide controle evalueren we de kwaliteit, de toekomstgerichtheid en de orde en netheid van uw netwerk.

Waarom de Fibercheck?

De FiberCheck gaat verder dan een regulier meetrapport. We kijken niet alleen naar één bepaald deel, maar evalueren uw gehele netwerk en alles wat daarbij komt kijken.We kijken naar wat er verbeterd kan worden en denken met u mee. De FiberCheck is voor u als klant gemakkelijk te begrijpen, omdat we uw netwerk sterren geven. We begrijpen dat u misschien niet alles weet over glasvezelnetwerken. Door het geven van sterren maken we de kwaliteit van uw netwerk zichtbaarder.

De FiberCheck als service

Als u de installatie van uw glasvezelnetwerk laat uitvoeren door OpticalConnect, zit de FiberCheck standaard bij de offerte inbegrepen. U ontvangt het heldere rapport dan als service na afloop van uw project. Dit is een kwaliteitscontrole, waarin we eventueel ook aanbevelingen doen. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat u nog andere verbindingen heeft die nog niet door ons zijn nagekeken. We kijken dan naar wat er zou moeten gebeuren om deze verbindingen ook in optimale conditie te krijgen. We kunnen de FiberCheck uiteraard ook op aanvraag voor u uitvoeren. U ontvangt dan een advies van onze glasvezelspecialisten over de kwaliteit en eventuele verbeterpunten van uw glasvezelnetwerk en kasten.

Jaarlijkse controle

Om zeker te weten dat de kwaliteit van uw netwerk up to date blijft, kunt u een servicecontract bij ons afsluiten. De eerste FiberCheck krijgt u dan, bij oplevering van uw project, gratis van ons, waarna wij jaarlijks langskomen om uw netwerk te controleren. Zo weet u zeker dat uw netwerk altijd een optimale kwaliteit heeft en klaar is voor de toekomst!

Wilt u meer weten over onze FiberCheck of het servicecontract? Twijfel dan vooral niet om contact op te nemen. We helpen u graag! 

Neem contact op!

Onze producten

Buiten het aanleggen van uw glasvezelnetwerk en koperbekabeling, hebben wij onszelf gespecialiseerd in verschillende producten. We kunnen deze producten in of voor uw netwerk gebruiken, maar kunnen u ook opleiden om bepaalde apparatuur zelf te gebruiken. Bekijk onze producten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen !

Bekijk onze producten!