OpticalConnect

OpticalConnect werd in 1994 opgericht door Eric Beijleveldt. Wij zijn een familiebedrijf, gespecialiseerd in glasvezel en datatechniek. Voor elke markt in de glasvezel zijn speciale producten en vaardigheden nodig. Met de 25 jaar ervaring die wij hebben zit het met die specialistische kennis dus wel goed! Bovendien hebben wij service en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Van kabelleveringen tot het inregelen van netwerkapparatuur en het opstellen van meetrapporten, met OpticalConnect haal je gegarandeerd kwaliteit in huis!

Met zeven  man personeel is OpticalConnect een snelle en betrouwbare partner voor het realiseren van projecten op zowel lange als korte termijn. Door onze korte communicatielijnen en ons snelle handelen kunnen wij betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige service verlenen. Kortom, OpticalConnect is de ideale partner voor het realiseren van projecten in verschillende segmenten! Als onderaannemer, of als installatiebedrijf voor glasvezel en datanetwerken. 


Ontwikkelingen

De laatste jaren heeft OpticalConnect zich doorontwikkeld in het adviseren van installateurs, aannemers en bedrijven. In deze rol kunnen wij dus ook fungeren als onderaannemer. Daarnaast heeft OpticalConnect de FiberCheck voor glasvezelinstallaties ontwikkeld. tijdens deze check meten en inventariseren wij uw glasvezelinstallatie. Problemen en risico’s worden opgespoord en geëlimineerd. Waar nodig optimaliseren wij uw installatie. OpticalConnect denkt ook mee op het gebied van redundante verbindingen en complexere vraagstukken. Meer weten? Laat je adviseren door onze glasvezel- en dataspecialisten!

De ambitie van OpticalConnect is om een betrouwbaar en probleem- oplossend bedrijf te blijven, dat bovendien totaalprojecten kan uitvoeren op het gebied van data installaties en datacommunicatie. Daarnaast willen wij meer investeren in eindgebruikers van onze diensten en producten, door een adviserende rol in te nemen en lange termijnrelaties aan te gaan met de eindgebruikers. Het doel is niet om veel personeel in dienst te hebben, maar een midden-klein bedrijf te blijven, dat gezond kan groeien en zich verder kan blijven specialiseren.


Glasvezel Combinaties

Moet uw glasvezel netwerk gekoppeld worden aan bijvoorbeeld het WiFi netwerk of de beveiligingsinstallaties? Geen probleem! OpticalConnect kan dit voor u uit handen nemen. Wij kunnen uw netwerk onder andere koppelen aan

  • Netwerkapparatuur
  • Wi-Fi
  • Telecommunicatie
  • Brandmeldsystemen
  • Beveiligingssystemen
  • Meet- en regeltechniek

Waardes

Door meer dan 25 jaar ervaring heeft OpticalConnect zich gespecialiseerd in glasvezel en kopernetwerken. Ons bedrijf hecht veel waarde aan haar medewerkers en zijn trots op onze glasvezelspecialisten. Hieronder leest u wat u kunt verwachten van OpticalConnect.

Familiegevoel
Het is niet heel gek dat er een familiegevoel in het bedrijf hangt. Eric zijn vrouw Judith en hun twee zoons Randy en Gino zitten in het bedrijf. Daarnaast heeft Sven een relatie met de nicht van Randy en Gino. Elton net nieuw in dienst is een vriend van Sven. Sinds kort is Haysam zijn neefje ook in dienst getreden bij OpticalConnect is het nog te volgen?

Makkelijk zaken doen
Door korte communicatielijnen aan te houden en betrokken te blijven bij projecten probeert OpticalConnect het overzichtelijk te houden. De installatiebranche en het glasvezel branche is al moeilijk genoeg, daarom probeert OpticalConnect het makkelijk te houden voor haar klanten.
Specialisme
Glasvezelspecialist word je niet zomaar. Bij OpticalConnect word je opgeleid en getraind om kabels te leggen, te blazen, om fusie te lassen en OTDR metingen te doen. Daarnaast worden er cursussen aangeboden voor verdere kennisontwikkeling. Door de nieuwste apparatuur kunnen de glasvezelspecialisten hoge kwaliteit installaties maken binnen een kort tijdsbestek.
Flexibiliteit
Heeft u een spoedklus of storing, wij proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor u probleem. Ook bij projecten proberen wij zo flexibel mogelijk te zijn.
Open en eerlijkheid
Vanaf de oprichting van OpticalConnect de rode draad binnen het bedrijf. Raymond en Eric spraken in 1994 af dat ze samen OpticalConnect zouden oprichten en altijd open en eerlijk tegen elkaar zouden zijn.
Kwaliteit
Door de expertise en ervaring over te brengen op andere glasvezelspecialisten wordt de kwaliteit hoog gehouden.

FiberCheck

Wilt u de kwaliteit van uw huidige netwerk laten meten? Dat kan met onze FiberCheck. Tijdens een uitgebreide controle evalueren we de kwaliteit, de toekomstgerichtheid en de orde en netheid van uw netwerk.

Check uw netwerk!